Hai!

Ik ben Kim Broos, moeder van Thije & Olivia, vrouw van JanEeuwe en psycholoog/schrijver. Daarnaast ben ik een zelfverklaard cruisefanaat, de reden om ErVaar op te starten.

Niets vind ik heerlijker dan varen op open zee; mijn hoofd raakt leeg en ik kom meteen tot rust. Uren kan ik zitten op mijn balkon of op het dek, heerlijk genietend van het uitzicht. Daarnaast moet ik bekennen dat ik ook enorm geniet van het feit dat ik op zo'n prachtig schip heerlijk in de watten word gelegd. Elke dag dan ook nog kunnen kiezen uit heel veel activiteiten en faciliteiten op het schip is natuurlijk een feestje. En dan ook nog bijna elke dag wakker worden op een mooie nieuwe bestemming, die ik de hele dag kan gaan verkennen… Voor mij heeft een cruise echt
alles wat ik zoek in een vakantie, alles kan en niets hoeft!
Als tiener namen mijn ouders me al mee op mijn allereerste cruise, en had ik de 'cruise-bug' meteen al te pakken. Als student maakte ik samen met mijn vriendje (nu man) al heerlijke cruisereizen, wat aardig wat wenkbrauwen deed fronsen bij onze mede-studenten. Toen we kinderen kregen hield ons dat zeker niet tegen, we namen ze al mee als baby en zien cruisen als de ideale gezinsvakantie! Ook nu de kinderen tieners zijn varen we zo vaak we kunnen, en ook mijn kinderen zijn inmiddels besmet met de cruise-bug. Wat dat nou is, die cruise-bug? Dat ontdek je zodra je je eerste cruise maakt, en dat zal waarschijnlijk niet je laatste zijn!

wil je vrijblijvend meer weten 

over cruisen en mijn service?

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.

  • ErVaar cruises                    
  • 0640918229                           
  • [email protected]              
  • KvK 30260209